Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

PROVISION-ISR Kamera és megfigyelő rendszerek az Önök és családjuk biztonságáért

Fontos Ön számára is a biztonság? Szeretné bármikor, bárhonan megtekinteni, hogy otthonában vagy ingatlanjában nincsen törvénytelen behatoló? Esetleg csak biztonságosabban szeretne élni? Akkor Önnek ajánljuk a PROVISION-ISR biztonságtechnikai termékcsaládját, mely magas színvonalú termékekkel és mindig a legmodernebb technológiát használják az ügyfeleik kielégítésére. A CCTV piacának legismertebb gyártója.
A PROVISION-ISR.hu webshopot azért hoztuk létre, hogy a Vásárlók könnyen és átláthatóan megtalálhassák a számukra megfelelő kamerát, kamera rendszert és NVR/DVR rögzítőt illetve a megfigyelő rendszerek kiegészítőit. Ehhez létrehoztunk egy komplex szűrő rendszert mely használatával konkrétan az Ön igényének megfelelő tulajdonsággal rendelkező terméket tudja megtalálni. A termékeket akár össze is tudja egymással hasonlítani, és ha később szeretné meg vásárolni akkor berakhatja a kívánság kosarába amiről értesítést fog kapni, hogy az adott kamera vagy rögzítő akciós lett.
Árusítunk a két nagy kamera családot. Egyik ilyen kategória az IP kamerák. Modern megfigyelő rendszerek elengedhetetlen felszerelése az IP kamera. Az ilyen kamerák egyik nagy előnye, hogy már mobilkészülékéről is elérheti és élőben megtudja tekinteni, hogy mit vesz a kamera. Ehhez nem kell semmi más csak lekell tölteni-e a PROVISION-ISR Androidos és IOS alkalmazásait termékétől függően. A másik kategória pedig az AHD kamerarendszerek. A kamerákhoz legtöbb esetben fontos, hogy legyen egy felvevő központ amin visszatekintheti és tárolhatja a kamera felvételét. Ennek a rögzítőnek is van két típusa. A DVR rögzítő ismertebb és nem csak a telepítők tudják be konfigurálni. Az NVR már hozzáértést igénylő rögzítő, több funkciót is be kell rajta állítani. Webshopunkban megtalálható még egyéb kamera kiegészítő és egyéb kamerák. Ilyen kamerák a PnV állkamerák, Speciális kamerák, és autós menetrögzítők. Ha Vásárlóink egy egész kamera rendszert szeretnének akkor tudunk nekik ajánlani szetteket, melyek tartalmaznak CCTV-et és rögzítőt is.
Szerviz szolgáltatásunk az év összes munkanapján az Ügyfeleink szolgálatára állnak, mint személyesen, mint helpdesk formában. Meghibásodott termékeiket vissza küldhetik hozzánk vagy személyesen behozhatják székhelyünkre és bevihetik a további szaküzleteinkbe.
A PROVISION-ISR CCTV termék családját bátran ajánljuk, mint Ön és családjának, hogy még biztonságosabbá és kényelmesebbé tegyük mindennapjaikat.

Hírek és szoftverek

 • Analog High Definition

  Analog High Definition

  Sokoldalúság és kompatibilitás

  A Provision-ISR új AHD termékei teljesen kompatibilisek az összes analóg eszközzel és kiegészítővel

  Részletek
 • Provision CAM2

  Provision CAM2

  Provision CAM Alkalmazás Android & iOS okostelefonokra

  A Provision Cam2 egy ingyenes alkalmazás iOS és Android készülékekhez. Kompatibilis az összes NVR-vel, DVR-vel és IP-kamerával.

  Részletek
 • CMS

  CMS

  Professzionális CMS (PC-szoftver)

  A Provision-ISR CMS (központi menedzsment szoftver) egy ingyenes PC-szoftver, amely az összes Provision-ISR termékkel használható

  Részletek

Keresés